Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Belgisk ligaklubb förhandlar på nytt med Roni Porokara

Strax innan sommarens transferfönster stängde var Germinal Beerschot på jakt efter Roni Porokara. Nu upptar den belgiska klubben förhandlingarna med ÖSK-anfallaren.

Annons
Roni Porokara har skrivit på för sin nya klubb.

Redan i somras var Roni Porokara nära en övergång till Germinal Beerschot. Klubben påstod i belgisk media att man var överens med ÖSK om en övergång, men att affären brast på grund av att finländaren inte ville gå till klubben. Det dementerades dock i NA av Magnus Sköldmark, ansvarig för spelarförsäljningar i ÖSK.

Nu uppger Gazet van Antwerpen att Germinal Beerschot är inlett nya förhandlingar med Porokara. Målsättningen nu är att värva anfallaren när vinterns transferfönster öppnar.

Tidigare har det florerat rykten om att ÖSK försöker förlänga Porokaras utgående kontrakt, vilket tillbakavisades av sportchefen Lennart Sjögren i förra veckan.

Porokara är nu fri att förhandla med andra klubbar, utan ÖSK:s inblandning. Men skulle han inte hitta någon ny klubb i vinter öppnade Sjögren samtidigt för diskussioner om en fortsättning för finländaren i Örebro.

Mer läsning

Annons