Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Crespo: "Hoppas vara tillbaka snart"

ÖSK:s anfallsstjärnan berättar om den skada som hållit honom borta från allsvenska inledningen.

Annons

Fjolårets skyttekung Alhassan "Crespo" Kamara har nu missat sex veckor på grund av den skada han drog på sig strax efter den första cupmatchen mot Varberg i slutet av februari. Och ännu finns ingen prognos om när han kan vara tillbaka i spel.

- Men jag hoppas vara tillbaka på planen snart, säger han till NA.

Samtidigt som lagkompisarna har inlett den allsvenska säsongen ägnar Alhassan Kamara sina dagar åt rehabövningar.

- Jag vattentränar i Eyrabadet och cyklar. Men ännu har jag inte börjat jogga eller löpa, berättar han.

Exakt vilken skada som håller honom borta vet han inte själv. Han har genomgått en röntgen men bara fått beskedet att det är "en underkroppsskada".

- Smärtan sitter i det högra benet och jag kan inte springa alls ännu. Men läkaren har sagt att det inte är någon farlig skada, bara att det skulle ta åtta-tio veckor att läka. Sedan räknar jag med att kunna vara med igen. Något annat besked har jag inte fått, säger Alhassan Kamara.

Från sidan har han kunnat se hur ÖSK gjorde succé i svenska cupen och säkrat en finalplats senare i vår. Men också hur laget inlett lite tyngre i allsvenskan med en oavgjord och en förlust.

- Klart jag är besviken över att jag inte kunnat vara med och bidra på planen. Men det är inget jag kan göra något åt. Det är bara att acceptera och ta det dag för dag. Jag vet att jag kommer tillbaka.

Hur tycker du lagets anfallsspel har sett ut?

- Vi är inte riktigt där vi vill vara sett till den allsvenska inledningen. Det har gått lite tyngre på slutet. Men vi gjorde mål mot bra lag som Gefle, Malmö och Elfsborg i cupen så jag är inte orolig. Vi vet att vi kan få till det framåt också.

- Och det spelar ingen roll vem som gör målen. Fast det är klart - en seger mot Falkenberg på söndag vore skön.

Förra året missade Alhassan Kamara hela vårsäsongen på grund av ett skadat knä. Under andra halvan av säsongen gjorde han sedan 14 mål och blev ÖSK:s bäste målskytt.

ÖSK spelar sin tredje match i allsvenskan i morgon söndag borta mot Falkenberg klockan 15.00.

Mer läsning

Annons