Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gisela (n)appade och vann

En dröm går i uppfyllelse för Gisela Mildner och dottern Elin. De har nämligen vunnit NA:s tävling med en fotbollsresa till Barcelona som pris.

Annons
Gisela Mildner vann drömresan till Barcelona för dottern Elins skull.

– Men gud. Jag kan inte tro att det är sant, säger Gisela när hon möts av beskedet.

Överrumplad vinnare I samband med att NA lanserade Inspark-appen kunde de som laddade ner den delta i en tävling. Nu är vinnaren korad och det blir alltså Gisela Mildner, 42, från Örebro som får åka till Barcelona för att se på fotboll. Hon var i det närmaste överrumplad när hon möttes av beskedet.

– Är det här verkligen sant? Du ringer inte från någon skämtfirma eller nåt sådant, säger Gisela.

Tävlade för dotternNågot skämt är det absolut inte tal om. Gisela ska få åka till Barcelona i höst. Med sig tar hon dottern Elin. Det var nämligen främst för hennes skull som hon deltog i tävlingen. Utöver att svara på en fråga skulle deltagarna skriva med en motivering. Som motivering angav Gisela att hon ville överraska sin Barcelonafrälsta dotter.

– Det är Messi hit och Xavi dit. Så sent som i förrgår satt hon fastklistrad framför tv:n, säger Gisela och skrattar.

Bra koll med appenHennes egna intresse är inte lika stort.

– Nej, inte direkt. Jag laddade ner den här appen för att jag kände att det var bra att ha för att ha koll. Men jag har alltid haft en dröm att få se en stor match på plats. Det verkar så häftigt.

Och nu blir alltså drömmen verklighet för de båda.

– Gud vad roligt det ska bli. En kompis till Elin ska till Barcelona snart. Elin är givetvis jätteavundsjuk och vill åka med i resväskan. Men nu behöver hon ju verkligen inte bekymra sig över det, säger Gisela och skrattar.

Mer läsning

Annons