Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Brendan Hines-Ikes ersättare: "Kan tillföra laget extra energi"

Under tisdagen stod det klart att ÖSK värvar mittbacken Viktor Tranberg från danska FC Nordsjälland. Det handlar om ett lån säsongen ut, med option på att köpa loss honom inför kommande säsongen. Det meddelar klubben via sin hemsida.
– Jag har hört mycket bra saker om staden, klubben och supportrarna här. Jag hoppas att jag kan tillföra laget extra energi, säger han till klubbens hemsida.

Annons

För ungefär två veckor sedan meddelade ÖSK att mittbacken Brendan Hines-Ike kommer att flytta till KV Kortrijk i den belgiska ligan.

Idag blev det bekräftat vem som blir hans ersättare.

Den 21-åriga mittbacken Viktor Tranberg kommer att ansluta till truppen från FC Nordsjälland. Han har tidigare representerat det danska U21-landslaget.

Viktor är en försvarare som passar bra in i sättet vi spelar på, han har bra storlek och är bra i duellspelet. Viktors första träning med gruppen blir på torsdag och vi arbetar med att få honom spelklar till lördagens match mot Brommapojkarna, säger Magnus Sköldmark, sportchef i ÖSK Fotboll till klubbens hemsida.

Även mittbacken har kommenterat övergången. Han beskriver sig själv som en spelande försvarare.

– Jag hoppas att jag kan tillföra laget extra energi och använda mina egenskaper som en lugn och spelande försvarare i kommande matcher i Allsvenskan, säger den 21-årige mittbacken.

Bild/ÖSK fotboll.

Läs också:

(+) Brendan Hines-Ike bekräftar – lämnar ÖSK: "Det är klart"

(+) Brändh: ÖSK i marschtakt mot bottenstriden – stor förvirring kring Kennedy

Mer läsning

Annons