Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hasani räddade poäng mot AIK

ÖSK fortsätter att imponera i allsvenskan.
Stekhete Shpetim Hasanis sena kvittering gav 1-1 mot AIK på Friends arena.

Annons

Det blev en mardrömsstart för ÖSK när Eero Markkanen gav AIK ledningen redan efter fem minuter. Tuff uppförsbacke för allsvensk nykomling mot ett tippat topplag.

Men AIK gjorde inga fler mål.

I den andra halvleken kunde ÖSK flytta upp positionerna och pressa på allt mer för kvittering. Nordin Gerzic, för övrigt mycket bra den här matchen, drog till med en frispark i ribban från 20 meter med kvarten kvar att spela. Daniel Gustavsson fick öppet mål på returen men lyckades inte få ordning på bollen i mottagningen. I stället gick bollen mot Yasin som av någon anledning tvekade när han kunde ha hunnut fram och slå in den. Inget mål - den gången.

Men ÖSK skulle få sin kvittering. AIK-målvakten Kyriakos Stamatopoulos passade helt fel i ohotat läge och Shpetim Hasani bjöds på ett enkelt avslut. Sådana lägen missar han inte och ÖSK hade kvitterat. För övrigt Hasanis tredje mål för säsongen.

På tilläggstid fick Martin Lorentzson jätteläge att avgöra med ett skott från nära håll. Oscar Jansson i ÖSK-målet ville dock annat och svarade för en minst sagt svettig benparad.

En poäng till ÖSK som fortfarande är obesegrat i allsvenskan. Sju poäng på tre matcher.

NA:s Eric Fiedler direktrapporterade från matchen. Klicka här för att komma till matchrapporten.

Läs mycket mer om matchen i måndagens NA, papperstidningen! Den kommer du också att kunna köpa som e-tidning via länken nedan.

Matchguide

Vad: Tredje omgången av fotbollsallsvenskan, herrar.

När: I dag, söndag, 15.00 på Friends arena i Solna.

Domare: Johan Hamlin, Bro.

Följ matchen: NA:s Eric Fiedler direktrapporterar med start cirka klockan 14.00. Johan Arvidsson och Lasse Wirström finns på plats på arenan.

Mer läsning

Annons