Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lantz kan missa ÖSK-match

HIF.s mittfältskugge Marcus Lantz riskerar att missa mötet med ÖSK den 28 augusti. Detta efter en incident i hemmamatchen mot Djurgården senast.

Annons

Att Marcus Lantz skulle bli avstängd två matcher efter sin utvisning mot Djurgården i allsvenskan var väntat. Att det skulle bli tre matcher är mer förvånande. Domaren i matchen, Martin Hansson, har skickat in ännu en anmälan mot Lantz efter en situation som utspelade sig efter matchen - i spelargången.

- Jag säger något i stil med "Herre Gud vad många situationer du inte hade koll på" och "vilken katastrof". Detta har domaren upplevt kränkande och därför har jag också skrivit att jag ber tusen gånger om ursäkt för detta och att det var i stridens hetta, säger Marcus Lantz till Helsingborgs Dagblad på nätet.

Förbundets disciplinnämnd tar beslut om det blir två eller tre matchers avstängning på fredag. Skulle det bli tre matchers avstängning tvingas HIF klara sig utan sin lagkapten inte bara mot IFK Göteborg och Trelleborg utan alltså även mot Örebro SK den 28 augusti. Något som kan bli avgörande i kampen om medaljerna i allsvenskan.

Mer läsning

Annons