Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: "Crespo" frälste ÖSK och dansade loss

Med sina två mål blev ÖSK-anfallaren Alhassan "Crespo" Kamara matchhjälte mot Åtvidaberg. ÖSK vann med 2-1.

Annons

Klicka på bilden ovan för att se "Crespos" dans inför ÖSK-klacken. Dessutom medverkar Erik Moberg och Axel Kjäll i inslaget i NA-tv.

ÖSK vann matchen mot Åtvidaberg på Kopparvallen med 2-1. Genom sina två mål i första halvlek blev ÖSK-anfallaren Alhassan "Crespo" Kamara matchhjälte.

ÖSK fick en drömstart på matchen då "Crespo"  tidigt  i matchen kunde göra 1-0 till ÖSK. Robert Åhman Persson slog en djupledsboll mot forwarden, som det först såg ut som att hemmalagets mittback Daniel Hallingström var först på. Men "Crespo" kunde sno bollen och behärskat sätta den intill bortre stolpen.

Ledningen höll i sig till den 17:e minuten då Ricardo Santos nickade in sitt nionde mål för säsongen, och kvitterade för Åtvidaberg. Målet föregicks av en perfekt slagen frispark av veteranen Kristian Bergström. Resultatet såg ut att stå sig till halvtidsvilan, men "Crespo" ville annat. Åhman Persson slog en ny långboll, den här gången till Marcus Pode som kunde skarvnicka in bollen till "Crespo" i boxen som sköt in 2-1 via en hemmaförsvarare.

I den andra halvleken varvade lagen chanser med varandra. Spelaren som främst hotade ÖSK var anfallaren Santos, som var inblandad  i en straffsituation där ÖSK-backen Daniel Björnquist rev och slet i brassen som föll ned på marken. Men domaren Markus Strömbergsson vinkade avvärjande.

ÖSK kunde hålla ut och ta andra raka segern. Lagets tredje på fyra matcher.

- En superbra bortamatch. Vi är i bra slag nu. Jag har tjatat om det under en längre tid. Nu börjar poängen att trilla in, säger ÖSK-tränaren Alexander Axén till C More efter matchen.

Segern innebär att ÖSK klättrar i den allsvenska tabellen och nu ligger på en nionde plats.

Texten uppdateras!

Läs mycket mer om matchen i tisdagens NA, papperstidningen, eller köp den som e-tidning här nedan. Det kommer även att dyka fram webb-tv och webbartiklar under kvällen/natten/tisdagsmorgonen. Håll utkik!

Daniel Grozdanovski höll i liverapporteringen. Klicka här för att komma till matchrapporten.

Mer läsning