Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: Crespo segerskytt i ÖSK:s ångestmöte

Det tog elva matcher och nästan fyra månader. Men nu är ÖSK ett vinnande lag igen. Det tack vare Alhassan "Crespo" Kamaras 1-0-mål mot Mjällby.

Annons

Klicka på bilden ovan för att se inslaget med ÖSK-klacken, Alhassan "Crespo" Kamara, Nordin Gerzic, Magnus Wikström och Alexander Axén i NA-tv.

Två lag i skriande behov av poäng. Två lag som kämpar för att undvika träsket som handlar om botten, degradering och superettan. Två lag i kris.

Och det såg ut att bli en typisk bottenmatch där båda lagen hade stolpe ut. Bokstavligt talat.

Mjällby var först ut att pricka ramen. I den 34:e matchminuten sköt Viktor Nilsson, stenhårt, i Oscar Janssons högra målpinne. Bollen rullade någon decimeter utanför mållinjen.

I den andra halvleken träffades samma stolpe. Men den gången var det Magnus Wikström som var högst på en frispark lagd av Nrodin Gerzic. Bollen precis i en sådan vinkel att den smet utanför mållinjen.

I en annars tempofattig match, där Christian "Chippen" Wilhelmsson debuterade för Mjällby, hade Ahmed Yasin ett flertal fina kontringslägen som samtliga slarvades bort.

Istället var det Alhassan Kamarra, på pass av Marcus Pode som blev hjälte i det ångestladdade bottenmötet.

Med vänstern satte han behärskat 1-0, matchens enda mål, i Mattias Aspers vänstra stolpe.

Inbytte Boris Lumbana hade en ypperlig chans att döda matchen genom att göra 2-0 på tilläggstid. Men missade. Crespo blev hjälte för ÖSK.

 NA:s rapporteringen från matchen kunde ni följa här! 

Läs mycket mer om matchen i söndagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa som e-tidning här nedan!

Mer läsning