Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: ÖSK räddade ansiktet mot Häcken

0-4 i paus efter en riktigt dålig första halvlek. Men ÖSK räddade ansiktet i andra i träningsmatchen mot Häcken på Behrn arena.

Annons

ÖSK hade ett intensivt matchschema föregående helg i miniturneringen i finska Seinäjoki. Då gjorde också provspelaren Kushtrim Lushtaku debut i ÖSK-tröjan.

I kväll skulle han fått en sista chans att visa sina kvaliteter i träningsmötet mot allsvenska Häcken. Men ÖSK meddelar nu på fredagseftermiddagen på sin hemsida att Kushtrim inte finns med i truppen. Anledningen är en efterhängsen fotskada som han drogs med redan i Finland och inte vill förvärra genom spel i kväll.

ÖSK ställde upp med en startelva där många tunga namn saknades. Inte någon från fjolårets ordinarie backlinje fanns med, inte heller Magnus Kihlberg och Nordin Gerzic på mittfältet.

Det syntes tydligt före paus, då ÖSK var mer än lovligt tamt, och Häcken enkelt kunde gå fram till 0-4. Två mål av Mathias Ranegie, ett av Jonas Henricsson och ett av Björn Anklev.

ÖSK, med en tunn bänk, bytte in Kalle Holmberg mot Andreas Haddad, som linkade ut i paus. Det blev en rejäl uppryckning, och Patrik Haginge gjorde 1-4 med en nick på hörna. Alejandro Bedoya skarvade sedan på hockeyvis in Erik Nilssons frispark.

Ahmed Yasin hade sedan en boll i ribban, men ÖSK kom inte närmare.

NA kommer att rapportera de viktigaste händelserna under matchen och efteråt visa höjdpunkterna i NA-tv.

Avspark på Behrn arena klockan 18.00.

Klicka på länken intill för att komma till NA:s rapportering.

Matchguide

Vad: ÖSK-Häcken.

När: Klockan 18.00.

Var: Behrn arena.

Följ matchen: Enstaka uppdateringar på na.se av matchens viktigaste händelser.

Mer läsning

Annons