Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Noras värvningsbomb – förre ÖSK-spelaren ansluter: ”Drömvärvning”

Nora har gjort klart med en riktig värvningsbomb.
Tobias Nilsson, med förflutet i ÖSK och senast i allsvenska Jönköpings Södra, ansluter.

Annons

Tobias Nilsson anslöt till ÖSK inför säsongen i superettan 2013. Där gjorde han 13 matcher från start och var med om att spela upp laget i allsvenskan. På den resan fick dock inte Nilsson vara med utan det blev istället utlåning till Husqvarna i superettan. Han blev sedan kvar i Jönköpingsområdet när han säsongen efter skrev på för Jönköpings Södra som han då var med om att föra upp i allsvenskan.

Väl där blev det åtta matcher, varav en från start. Någon fortsättning i klubben blev det sedan inte. I stället har Nilsson vänt tillbaka till Örebro där han har sin flickvän. Nu har han också fått ett jobb i området. Det medför i att det, i alla fall för tillfället, är slutspelat på högre nivå. I stället har Nilsson skrivit på för Nora BK i division 3.

Läs också: Två tidigare ÖSK-spelare på provspel hos Degerfors

”En riktig drömvärvning två dagar in på det nya året”, skriver klubben i ett pressmeddelande.”Det är en mycket kompetent spelare som förstärker oss. Tobias är dock inte bara en bra fotbollsspelare utan är även en mycket trevlig och vettig person. Han kommer tillföra mycket positivt för vår grupp och förening, både på och vid sidan av planen.”

Kontraktet är skrivet på 1+1 år.

Tobias Nilsson spelade i ÖSK 2013. Nu är han klar för Nora.

Mer läsning

Annons