Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är Grahn nära ÖSK

Tobias Grahn-spåret blir allt hetare. Enligt flera uppgifter till NA är mittfältaren nära en övergång till ÖSK.
– Vi jobbar med ett antal namn men går inte ut med något förrän det är klart, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren.

Annons
Snart på Behrn arena igen - i ÖSK-tröja?

Ryktet har florerat sedan i höstas. Och Mjällbys 31-årige mittältare Tobias Grahn fortsätter att kopplas ihop med ÖSK. Nu mer än någonsin. Under helgen skrev Kristianstadsbladet att Grahn och Mjällby inte kommer överens om ett nytt kontrakt. Enligt flera källor till NA är det nu ÖSK som ligger bäst till i kampen om mittfältarens signatur.

– När något är klart går vi ut med det. Under en längre tid har vi jobbat med flera spår men om det är Grahn eller någon annan som blir klar kan jag inte kommentera. Vi har valt att inte snacka om namn, säger Sjögren.

"Samma policy som för värvningarna"

Som bekant har IFK Göteborg visat intresse för nuvarande mittfältsgeneralen Nordin Gerzic. Göteborg, med nya tränaren Mikael Stahre har redan värvat John Alvbåge. Och Stahre har ett gott öga till den kreativa mittfältaren sedan tidigare.

– Där har vi samma policy som för värvningarna. Vi kommenterar inga namn förrän något är klart.

Rent hypotetiskt, finns det plats för Nordin Gerzic och Tobias Grahn på samma mittfält?– Det är i så fall upp till tränaren att bestämma, säger Sjögren.

Lång och brokig karriär

Redan i början av silly season var ÖSK:s mål att värva två mittfältare. Klubben har tappat Magnus Kihlberg och Fredrik Nordback sedan tidigare. Nu finns det också stora frågetecken för brassen Paulinhos fortsättning i klubben.

Tobias Grahn har spelat i Mjällby sedan 2010. Innan dess har han en lång och brokig utlandskarriär där han har representerat lag i Danmark, Norge, Spanien och Tyskland.

Lennart Sjögren.

Mer läsning

Annons