Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK slipper nya MFF-värvningen

Succéanfallaren Nikola Djurdjic är klar för Malmö.Men serben missar mötet med Örebro.

Annons

Malmö FF fortsätter att fylla på truppen. Nyförvärven Kari Arnason, Vladimir Rodic och Felipe Carvalho blev spelklara när transferfönstret öppnade 15 juli och är därmed tillgängliga för spel under lördagen mot ÖSK. Därtill är Erik Johansson tillbaka från avstängning och aktuell för spel.

Under fredagen presenterade Malmö ännu en värvning. Det handlar om serben Nikola Djurdjic som lånas in från Augsburg under hösten. Djurdjic är kanske mest känd för den allsvenska publiken för sin tid i Helsingborg där han gjorde tio mål på elva matcher 2012.

- Jag har fått erfarenhet under min tid i Tyskland där jag främst känner att jag blivit bättre rent taktiskt och att jag har blivit mer disciplinerad som fotbollsspelare. Det som MFF:s supportrar kan förvänta sig av mig är att jag är en krigare som hela tiden kämpar och spelar offensivt och aggressivt, säger han till Malmö FF:s hemsida.

Fotbollskanalen uppger att Djurdjic börjar träna med sitt nya lag på onsdag. Därmed missar han lördagens match på Behrn arena.

Mer läsning

Annons