Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK-spelaren missar kompismötet

ÖSK-mittfältaren Tobias Nilsson missar toppmötet med sin förra klubb Falkenberg på söndag.
- Jag vill inte chansa, säger Nilsson efter lördagens träning på Örnsro.

Annons

Nilsson har känning i höger baksida av låret och missade segermatchen mot Varberg senast. Nu står det klart att han står över även mot Falkenberg i morgon.

- Jag hade gärna spelat. Det är mitt gamla lag och vi har revansch att utfordra efter förlusten i svenska cupen. Men även om det går åt rätt håll vill jag inte chansa. Blir det värre tar det längre tid att komma tillbaka nästa gång, säger mittfältaren.

Tror du på spel i derbyt mot Degerfors den 13 maj?

- Jag hoppas att jag är frisk nog för att konkurrera om en plats i truppen. Men jag får ta en dag i taget, säger Tobias som mestadels körde på egen hand med naprapaten Urban Juneholm på lördagens träning.

Leder serienFalkenberg toppar superettan efter fyra raka segrar och det överraskar Tobias.

- Ja, de fick ju kvala förra året och jag trodde de skulle få det tufft i år. Men nu har de tagit sina poäng och kan slappna av lite, säger Tobias som följer med övriga truppen ner till Falkenberg för att se matchen och träffa lite kompisar.

ÖSK reser till Halland med samma trupp som besegrade Varberg med 3-1 senast.

Assisterande tränaren Axel Kjäll ville efter lördagens träning inte avslöja om Erik Lund får nytt förtroende på vänsterbacken eller om veteranen Samuel Wowoah, petad senast, tar tillbaka sin plats.

--Vi funderar fortfarande lite grann på laget på ett par positioner. Spelarna får laget på matchdagen. Vi har en bilresa ner att fundera på. Jag, Peo Ljung och Jimmy Högberg (fystränaren) stannar kvar i Örebro några timmar extra och ser Degerfors match mot Varberg på Behrn arena, säger Kjäll.

ÖSK-truppen mot Falkenberg: Oscar Jansson, Ludwig Bergström, Patrik Haginge, Magnus Wikström, Ilir Berisha, Erik Lund, Samuel Wowoah, Christoffer Wiktorsson, Ahmed Yasin, Ayanda Nkili, Mohammed Saeid, Kalle Holmberg, Marcus Astvald, Emil Berger, Boris Lumbana, Shpetim Hasani, Alhassan "Crespo" Kamara och Peter Samuelsson.

Läs mer i söndagens NA, papperstidningen, eller köp den som e-tidning nedan.

Mer läsning

Annons