Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK tappade sin ledning

ÖSK ledde med 2-0 men fick ändå bara en poäng i mötet med IFK Norrköping. Matchen slutade 2-2.

Annons

Marcus Pode missade ett kanonläge vid ställningen 2-1. I stället för 3-1 kvitterade Norrköping till 2-2 genom Alhaji Kamara. Det här var ju ÖSK:s match i 40 minuter. Marcus Pode och Robert Åhman Persson hade ordnat en 2-0-ledning.

Men så precis innan den första halvleken var över så drog ÖSK på sig en omdiskuterad straff. Mittfältsstjärnan Nordin Gerzic tryckte ned två Norrköpingsspelare i samband med en Norrköpingshörna. Domaren Kristoffer Karlsson från Helsingborg valde att peka på straffpunkten. Straffen förvaltades väl av Christoffer Nyman.

I den andra halvleken tappade ÖSK sitt spel och Norrköping tilläts komma fram i lägen. Med knappt 20 minuter kvar kom 2-2-kvitteringen genom Alhaji Kamara genom en praktnick.

ÖSK-tränaren Alexander Axén efter matchen:

- Skönt att allt är sig likt när det gäller mina lag och straffar. Norrköping fick en gratisbiljett in i matchen i och med straffmålet. De fick energi av målet och kom ut betydligt bättre i den andra halvleken. Jag får ta på mig att vi tappade matchen. Vi har haft så stort fokus på anfallsspelet. Vi får rätta till försvarsspelet under nästa vecka, säger Axén till C More.

Läs mycket mer om matchen i måndagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa som e-tidning här nedan under måndagen!

Mer läsning

Annons