Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Robert Walker till J-Södra

Ex-ÖSK:aren Robert Walker är inte längre kontraktslös.
I dag skrev han på för superettanklubben Jönköping Södra.
– Jag hoppas vara med och följa dem till allsvenskan, säger han till Jnytt.

Annons
Robert Walker.  ARKIVBILD: PER KNUTSSON

Det blev bara två inhopp för Robert Walker i ÖSK-tröjan under den senaste allsvenska säsongen.

Han hamnade i frysfacket och lånades ut till Åtvidaberg i superettan. Där gjorde han två mål och två målgivande passningar på elva matcher, åtta från start. Men han blev inte erbjuden något kontrakt med klubben efter säsongens slut. Och i samma veva lämnade 23-åringen ÖSK. Sedan dess har han varit på jakt efter ny klubbadress. Han provtränade bland annat med norska Nybergssund, men ratades.

Imponerade på Jönköping

Men i början av februari började han att träna med superettanklubben Jönköpings Södra. Och det tycks ha gått bra. För i dag skrev han på kontrakt med klubben.

– Vi är väldigt imponerade av det han visade upp. Här är en spelare som hela tiden ger allt, på både träning och match, och det är en sån spelare vi vill ha, säger J-Södratränaren Andreas Jankevics.

Walker nöjd

Kontraktet löper på tre år, med ett optionsår.

– Jag hoppas vara med och följa dem till allsvenskan. Det är skitbra stämning i truppen och jag har blivit omhändertagen på ett fantastiskt sätt, säger Walker.

– Han kommer från en fin fotbollsfamilj och vi vet att han alltid ger 110 procent. Robert har en oerhörd styrka, i första hand mittfältare men ganska allround. Han är dessutom en duktig djupledslöpare, säger J-Södras general manager Hans Lindblom.

Mer läsning

Annons