Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så fyller ÖSK Paulinho-hålet

ÖSK närmar sig ett avslut i Paulinho-soppan.
Nyförvärven Daniel Bamberg och Armend Alimi täpper till hålet efter brassen.
– På det sättet har vi räknat med att han inte kommer tillbaka utan har fyllt luckorna, säger sportchefen Lennart Sjögren.

Annons

Paulinho anslöt sent under våren till ÖSK efter att personliga skäl hållit honom kvar i Brasilien. Han anslöt dåligt tränad och hade en tuff säsong i allsvenskan. När laget sedan fick ledigt efter säsongen åkte Paulinho hem till Brasilien – och blev kvar av samma skäl som tidigare. Vinterns stora soppa kokade i gång.

Nu har ÖSK gått vidare utan brassen.

– Vi så pass långt framme i förberedelserna här, att han ska komma nu och tillföra någonting efter ett sådant långt uppehåll det är inte aktuellt, säger Lennart Sjögren.

Vad är det senaste kring Paulinho?– Hans situation är likadan. Vi har haft kontakt med honom via mejl på olika sätt. Han känns ganska långt ifrån. Den diskussion som vi har just nu handlar mest om att vi är medvetna om att i alla fall fram till sommaren kommer han inte vara tillgänglig. Sedan får vi se om det händer någonting som förändrar läget till hösten. Annars försöker vi att hitta andra lösningar. Det kan ändå vara så att han vill spela fotboll i Brasilien och då vill vi hitta en lösning med honom på det sättet.

Är det aktuellt att ersätta Paulinho?– Det kan man säga att vi redan har gjort. Paulinho var en ersättare för Alejandro Bedoya som offensiv mittfältare och ser man på den uppsättningen i dag så har vi fyllt på där, säger Lennart Sjögren och tänker på nyförvärven Armend Alimi och Daniel Bamberg som under vintern blev klara för ÖSK.

Mer läsning

Annons