Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Samuelsson: ”De får bua om de vill”

Peter Samuelsson fick en kvarts speltid - och möttes av burop från sina gamla fans.
– Jag tycker att jag stärkte mina aktier, säger han.

Annons

Första matchen någonsin i tävlingssammanhang mot laget i sitt hjärta, Degerfors. Men Peter Samuelsson ville efteråt inte göra en stor grej av det.

– Klart det var speciellt på ett sätt, men i dag ville man bara komma in och spela. Väl på plan tänker man inte på vilka som står på andra sidan.

Han möttes av spridda burop från Dif-fansen.

– Jag tänkte inte alls på det. Var mer ÖSK-fans än degerforsare så jag hörde aldrig något. Men jag har respekt för deras känslor. De får bua om de vill.

Hur ser du på ditt inhopp?– Det kändes bra. Det hände mycket när jag kom in och jag hade några passningar som det höll på att bli mål på. Jag tycker att jag stärkte mina aktier.

Vad tycker du om Degerfors insats?– De ställde upp med en fembackslinje och lät oss ha mycket boll. Smart gjort och det gjorde det bra. Men det kändes som det inte var det bästa Degerfors vi fick se i dag. Hade de ställt om och kört lite mer offensivt hade det kanske varit jämnare. Fast då kanske det hade öppnat sig mer bakåt. Men i dag var de bara här för att ta en poäng kändes det som.

Nu hoppas Degerfors gamle skyttekung att det ska lossna målmässigt även i ÖSK.

– Det är svårt att hoppa in så här, men jag hoppas spräcka nollan så snart som möjligt. Det vore skönt.

Läs mycket, mycket mer om derbyt i tisdagens NA, papperstidningen, som du kan köpa som e-tidning nedan!

Mer läsning

Annons