Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Supportrarnas krav: "Lös problemen eller avgå"

Örebro SK:s läge är allt mer pressat. Nu ökar också trycket från de egna supportrarna. På söndagsmorgonen möttes ÖSK av en banderoll med budskapet "Styrelsen: Lös problemen eller avgå" inne på Behrn arena.

Annons

Enligt ÖSK:s supportersida Svartvitt var det "ett par ÖSK-fans" som hängt upp banderollen inne på Behrn arenas västra läktare under natten mot söndagen.

Enligt samma sida handlar det om en protest mot den dåliga säsongsinledningen, sistaplatsen i allsvenskan och "spelare som sålts till reapriser, en alldeles för stor spelaromsättning, inga uttalade officiella målsättningar och en ledning som vill hemlighålla allt för sina medlemmar."

Exakt hur supportrarna vill att lösningen på ÖSK-krisen ska se ut framgår dock inte.

Banderollen plockades ned före söndagsförmiddagens träning, och ÖSK-tränaren Sixten Boström säger sig inte ha sett den och vill heller inte kommentera dess budskap. Däremot tycker han generellt sett att klubbens supportrar borde vara mer stöttande.

- Jag tycker att det ligger i ordet "supporter", i dess engelska betydelse, att man stöttar de på planen. Jag som tränare kan ta hur mycket skit som helst, men spelarna behöver stöd i det här läget. De som vill att ÖSK ska spela i allsvenskan, och det tror jag de flesta vill, borde i stället sluta upp bakom spelarna, säger han till NA.

I morgon, måndag, spelar ÖSK hemma mot Kalmar.

Läs mycket mer om supportrarnas frustration och inför Kalmarmatchen i morgondagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons