Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tungt för ÖSK - förlorade på nytt

Det vill sig inte för ÖSK. Borta mot AIK kom ytterligare en förlust. AIK vann på Friends arena med 3-0.

Annons

Alexander Axén kastade om rejält i laget, placerade Daniel Gustavsson och Nordin Gerzic på topp medan Ayanda Nkili spelade innermittfältare tillsammans med Robert Åhman Persson. Daniel Nordmark tog plats som vänstermittfältare samtidigt som Erik Moberg var tillbaka.

Kanske var Gustavsson taggad av sin nya roll för i den tredje minuten bröt han sig loss och sköt klockrent i stolpen från snäv vinkel.

ÖSK hade behövt ett mål i det läget för allt eftersom tog AIK över. Till slut malde ”Gnaget” sönder ÖSK och Nabi Bahoui nickade in 1-0 efter en halvtimme. Fem omångar spelade av allsvenskan och fem gånger har ÖSK släppt in matchens första mål.

Och bara fem minuter senare vände Henok Goitom bort Eidur Sigurbjörnsson och placerade in 2-0.

Om det fanns en tillstymmelse till ÖSK-comeback så försvann den all världens väg när Daniel Björnquist fick sitt andra gula kort för dagen när han drog i Bahouis arm utanför straffområdet. Rött kort och avstängning mot Hammarby på torsdag för högerbacken.

AIK var helt enkelt numret för stort och i den 71:a minuten satte norrmannen Fredrik Brustad 3-0 bakom chanslöse Oscar Jansson.

ÖSK:s fjärde förlust av fem möjliga och laget är i skrikande poängbehov på jumboplatsen i allsvenskan.

NA:s Lasse Wirström direktrapporterade från matchen. Klicka här för att komma till matchrapporten!

Mer läsning

Annons