Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Väljer mellan ÖSK och Dif

Degerfors IF:s skyttekung Peter Samuelsson är mycket nära en övergång till ÖSK. Nu kommenterar han för första gången själv uppgifterna.
– Det står mellan Degerfors och Örebro, säger han till NA.

Annons
Peter Samuelsson är mycket nära en övergång till Örebro SK.

Enligt uppgifter till NA är klubbarna överens om övergången, och ÖSK förhandlar just nu med Samuelsson om det personliga kontraktet. Han lär presenteras som nyförvärv inom några dagar.

– Egentligen vill jag inte kommentera det här alls förrän det är klart, men jag kan säga att det förs en dialog mellan min rådgivare och ÖSK och jag har också varit i kontakt med klubben själv. Det finns ett intresse, sedan får vi se var det slutar, säger Samuelsson.

Fler klubbar har visat intresse för den 30-årige anfallaren som gjort 49 mål för Dif de senaste tre säsongerna. Men han har tackat nej till alla, utom ÖSK.

– Framförallt har det varit klubbar i adeccoligaen (norska motsvarigheten till superettan), och det har varit bra erbjudanden men det känns inte aktuellt att flytta tillbaka. Vi har köpt hus i Degerfors och sambon har jobb. Därför står det mellan Degerfors och Örebro nu. Att gå till ÖSK skulle vara en jättebra lösning, det är allsvenskan och en stor utmaning, men samtidigt har Degerfors gjort mycket för mig, säger Samuelsson.

Läs mer i tisdagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons