Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Webb-tv: Paulinho-debut i ÖSK

(Uppdaterad kl 17.55) ÖSK spelade oavgjort hemma mot Helsingborg, 1-1 (0-0). ÖSK:s mål gjordes av Valdet Rama. I den andra halvleken hoppade nyförvärvet Paulinho in.

Annons

ÖSK-målet kom i den 52:a minuten. Marcus Astvald ryckte förbi sin försvarare i straffområdet, hittade in till Kushtrim Lushtaku som skarvade vidare till Valdet Rama som kyligt placerade in bollen i Pär Hanssons vänsterhörn med en bredsida. Det var Ramas första mål för ÖSK. 

I den 71:a minuten kom kvitteringen. May Mahlangu fick till ett tungt skott utanför straffområdet, och bollen via stolpen in i mål. Och 1-1 stod sig matchen ut - men Alexander Gerndt sköt i ribban i 90:e minuten.

Noterbart är att ÖSK bytte in Paulinho i den 76:e minuten. Brassen fick ett läge, men bombade en bit över ur en ganska snäv vinkel.  

Hela 10 563 åskådare hade sökt sig till Behrn arena i det vacka vårvädret.

I ÖSK saknades skyttekungen Andreas Haddad som inte kunde spela på grund av en sträckt magmuskel. Men även HIF var skadedrabbat. Tre spelare är inte aktuella för spel: Hannu Patronen (hjärnskakning), Erik Edman (hälseneskadad)och Joseph Baffo (lårskddad).

Klicka här eller på länken intill för att komma till matchrapporteringen.

I NA-tv hörs Valdet Rama, Marcus Astvald och John Alvbåge. Klicka på bildlänken till höger för att titta på inslaget.

Matchguide

Vad: ÖSK-Helsingborg.

När: Klockan 15.00.

Var: Behrn arena.

Följ matchen: Direktrapportering på na.se.

Mer läsning

Annons