Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Webb-tv: Se ÖSK rädda en poäng

ÖSK:s trista trend på fem raka förluster är bruten.
William Atashkadeh räddade laget från förlust när han satte 2-2 mot AIK på tilläggstid. 
 

Annons

ÖSK hade fem raka förluster inför mötet med AIK. Och det började inte bra den här gången heller. Jonas Sandqvist var tillbaka i målen och agerade tveksamt när han släppte retur som öppnade för Celsio Borges ledningsmål efter drygt 20 minuter.

Tidigt byteMen ÖSK jobbade sig tillbaka in i matchen. I den 33.e minuten satte Mohamed Saeid 1-1 efter en fin vändning i straffområdet oh ett kyligt om än lite turligt avslut. Det behövde ÖSK som tvingats till ett byte redan i den 19:e minuten då en skadad Tommy Wirtanen ersattes av säsongsdebuterande Patrik Anttonen.

Grahn och Berisha skadadeMed knappa timmen spelad slog AIK till igen. Viktor Lundberg nickade in en boll från Nils-Eric Johansson. Återigen uppförsbacke för ÖSK som nu också fick klara sig utan både Tobias Grahn och debuterande mittbacken Ilir Berisha som båda klivit ut skadade. Därmed var alla byten gjorda och Sixten Boström hade begränsat spelutrymme för att förändra matchbilden. 

Samuelsson fixade sen straffÄndå skulle det lyckas. Peter Samuelsson revs ner av AIK:s Robert Åhman-Persson i den 92:a minuten. Straff och utvisning kom som ett brev på posten. Och William Atashkadeh behöll kylan och satte stensäkert kvitteringen till 2-2.  

Klicka här för att se när Atashkadeh räddar poäng! (OBS! Flashbilder fungerar ej i Iphone) 

Klicka här för att komma till matchrapporten!

Mer läsning