Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Almebäck: "Jag är helt tom"

Michael Almebäck blev syndabock när han gick bort sig totalt vid Gefles 1–1-kvittering.
– Jag tar på mig det målet helt och hållet, säger han.

Michael Almebäck satt kvar länge i omklädningsrummet efteråt och deppade. Han struntade sen i att jogga ner tillsammans med sina lagkamrater efter matchen.

– Jag är hyfsat tom just nu. Jag vet inte vad jag ska säga, säger han och rycker på axlarna.

Just Michael Almebäck var den spelare som bjöd in Gefle i matchen. I den 63:e minuten missbedömde han en situation helt fel – och bollen till Dragan Kapcevic som kyligt placerade in 1–1 i John Alvbåges högra hörn.

– Jag skulle in och bryta framför, men missade. Och bollen förbi mig. Nä, jag tar på mig det målet helt och hållet. Det var inte snyggt, säger Almebäck – som i övrigt var riktigt besviken på sin och ÖSK:s insats mot Gefle.

– Vi tappade jävligt mycket boll när vi är alldeles för omständiga. Vi visste hur de skulle spela, men ändå gör vi helt fel.

Vad ger du ÖSK för betyg?

– Det är aldrig godkänt att släppa in tre mål. Det här var en riktig plump i protokollet, säger Michael Almebäck och traskar iväg mot omklädningsrummet under Västra stå.