Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alvbåge: Det fanns gnälliga supportrar i Örebro också

Guldfavoriten IFK Göteborg har bara två poäng i den allsvenska inledningen. Men nyförvärvet i målet har inte märkt av något större missnöje än.
- Det fanns gnälliga supportrar i Örebro också, säger John Alvbåge.

Real Göteborg var ett begrepp som tidigt på försäsongen myntades om den storsatsande klubben på västkusten. Men verkligheten har blivit en helt annan. Två oavgjorda är det enda Blåvitt skrapat ihop. Båda gångerna efter sena kvitteringsmål.

- Det klart det alltid finns en press att spela i en klubb som IFK Göteborg. Med tanke på alla starka nyförvärv ska vi klara hantera den också. Men nu har det blivit som det blivit i inledningen. Då får vi ta det också, säger målvakten John Alvbåge.

Märker du ett större missnöje här än när du spelade i ÖSK?- Nej, det fanns gnälliga supportrar i Örebro också när det tog emot. Men de är förstås lite fler här. Än så länge har jag ändå inte märkt av det så mycket.

Han fick släppa in två mål mot sin förra klubb.- Det är två bra prestationer av William Atashkadeh och Tobias Grahn även om det känns som oflyt att den första stolpreturen studsade i insidan och ut tillbaka så att Wiliam kunde raka in den, kommenterar han baklängesmålen.

Från hans position längst bak såg han sedan sitt lag forcera kraftigt för både en kvittering och ett segermål.- Vi gör ju faktiskt också ett riktigt 3-2-mål. Det är inte ens nära offside. Jag såg repriserna fyra gånger på storbildsskärmen. Självklart känns det då tungt att inte få med sig alla tre poäng, säger John Alvbåge.

- All heder åt Örebros insats. Men fakta är ju att vi vinner ärligt.

Vad säger du om domarstandaren i årets allsvenska?- Det blir bara dumt om jag säger så mycket. Alla som såg det här inser hur horribelt fel domslutet var. Då hjälper det inte om jag efteråt står och säger att det var katastrof. Sånt här tillhör spelet. För oss är det bara att kämpa på.