Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jagades av NFL-klubbar - klar för Black Knights

Direkt efter Black Knights bortaseger mot STU, 39-20, presenterades laget en ny quarterback. Joe Clancy jagades av flera NFl-klubbar men är nu klar för Örebro.

Annons

Knights vann bortamötet med STU med 39-20. Det trots att laget i veckan tvingades ta farväl av sin quarterback, Andrew Shoop, som skadades så pass allvarligt att han inte kunde fullfölja säsongen.

Men strax efter att Strahinja Stepovic, som vikarierat som QB, avslutat matchen mot STU släppte Black Knights Shoops efterföljare. Och Knights är inte den enda som varit i kontakt med 23-årige Joe Clancy.

Flera NFL-klubbar kontaktade honom under sommaren och var intresserade av avtal.

- Jag hade diskussioner med Indianapolis Colts, Miami Dolphins och New England Patriots, men ingen av dem kom upp med något konkret, säger han i ett pressmeddelande.

Clancy rankades som 46:a i NFL-draften i våras efter att under tidigare säsonger storspelat för Merrimack Warriors i NCAII, i USA.

Han var ett namn på en lång lista med spelare som Knights var intresserade av som ersättare för Shoop.

- Allting gick väldigt fort. Vi hade en första kontakt för mindre än en vecka sedan, och efter att jag några dagar senare hade fått ett kontraktsförslag dröjde det bara ett dygn tills jag satt på planet till Sverige, säger Clancy.

Mer läsning

Annons