Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rustar inför slutspelet - ny linebacker klar

Från tyska GFL-laget Kiel Baltic Hurricanes hämtar Örebro Black Knights tyskamerikanen Nate Copeland.- Den här killen kommer att ge oss fler alternativ i vårt försvar, säger Black Knights sportchef Mats Hagsten.

Annons
Örebro Black Knights förstärker laget.

Under torsdagsförmiddagen skickade Örebro Black Knights ut ett pressmeddelande. Informationen som delgavs var att klubben hade gjort med en ny spelare inför slutspurten av superserien och inför slutspelet. Och det är försvaret som har förstärkts. 25-årige linebackern Nate Copeland, senast i GFL-laget Kiel Baltic Hurricanes, ansluter till Black Knights.

Copeland har dubbelt medborgarskap, både tyskt och amerikanskt, vilket har möjliggjort värvningen av Nate Copeland. Annars är den nordamerikanska kvoten fylld i Örebrolaget av safetyn Mike Hicks och nye quarterbacken Joe Clancy.

- Den här killen kommer ge oss fler alternativ i vårt försvar. Han är väldigt kvick och spelar aggressivt, både mot springspel och när han sätter tryck på quarterbacken, säger klubbens sportchef Mats Hagsten i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Han är en mångsidig atlet, som har spelat främst linebacker och defensiv back, men är även en bra special teams-spelare, säger Hagsten.

Nate Copeland landar i Sverige under torsdagen och ansluter till lagets träning samma kväll. Han kommer att vara spelklar till lördagens bortamatch mot Arlanda Jets.

Mer läsning

Annons