Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anders Nilsson: Välkommen till NA:s största lokala fotbollssatsning

 
Anders Nilssons krönikor
Visa alla artiklar

Annons

När fotbollssäsongen drar igång på allvar i helgen så är det inte bara ett tydligt vårtecken. Det är också starten på den största satsning NA gjort på den lokala fotbollen och lagen Rynninge, Forward och Karlslund. Fram till sommaruppehållet kommer vi att direktsända 32 matcher i division norra på na.se. Att vi sänder så många matcher i division 1  befäster också NA och MittMedia som en av de riktigt stora aktörerna på livesänd sport i Sverige.

Förra året direktsändes över 700 matcher inom MittMedia. Som prenumerant på NA eller som pluskund har våra läsare inte bara möjlighet att ta del av 19 nyhetssajter som täcker en tredjedel av Sverige. Alla kunder kan också se mängder med matcher och livesport. Förra året sände vi speedway live och följde Indianerna i Elitserien. Våra prenumeranter kunde också se massor av matcher i division 1-fotbollen. Riktigt spännande blev det i höstas när vi sände Kif Örebros avgörande matcher som tog laget tillbaka till Allsvenskan. Under året har vi också sänt live från boxnings- och kampsportgalor i Örebro. Vi har också visat flera av Örebro Hockeys matcher inför SHL-säsongen.

När de stora lokala lagen spelar så är både läsningen och tittningen hög.

Lokal sport engagerar. Det vet vi. Vi har järnkoll på hur många som läser våra artiklar på na.se. Och vi ser exakt hur många som tittar på en direktsänd match. När de stora lokala lagen spelar så är både läsningen och tittningen hög. Därför är det så fantastiskt kul att vi kan göra den här lokala fotbollssatsningen.

Få städer har så många bra fotbollslag som Örebro. Två allsvenska lag – Örebro SK och Kif Örebro – samt Rynninge, Forward och Karlslund i division 1. Det senare betyder många derbyn. I år faller det sig så att alla derbyn fram till sommaruppehållet inträffar i juni. Vi sänder alla derbyn och kommer givetvis att vid sidan om livesändningarna ta er nära lagen, vara med på träningar och bevaka matcherna.

Men först väntar premiären idag. För fotbollslagen och för våra direktsändningar. Rynninge-Akropolis och Karlslund-Sylvia. Imorgon sänder vi BK Forwards bortapremiär mot Carlstad United.

Välkommen att följa ditt lokala lag på na.se.

Mycket nöje!

 

Så gör du för att se våra matcher!

Som prenumerant på NA behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar från exempelvis norrettan eller elitettan i fotboll. Matcherna ingår i din prenumeration! Genom att logga in på na.se får du tillgång till alla matcher vi livesänder samt alla plusmärkta artiklar på våra sajter.

Har du inloggningsuppgifter?

1. Vad bra! Gå till na.se/logga-in-nu och fyll i inloggningsuppgifterna till ditt konto.

2. Klart! Du behöver bara logga in en gång på din dator, surfplatta eller mobil för att alltid vara inloggad.

Saknar du inloggningsuppgifter?

1. Bara lugn. Börja med att gå in på na.se/logga-in-nu

2. Längst ned finns en länk med texten "Skaffa inloggningsuppgifter här". Klicka på den och följ instruktionerna.

3. Fyll i personnummer (som användes när du tecknade prenumerationen) eller kundnummer (finns på senaste fakturan) och ditt postnummer. Klicka på "Ok, fortsätt".

4. Fyll i e-postadress och välj ett lösenord. Det här blir dina inloggningsuppgifter. Fyll i dem och spara. Fyll i övriga obligatoriska uppgifter.

5. Klart!

Behöver du hjälp?

Besök na.se/kundservice, här får du svar på dina frågor och du är även välkommen att kontakta oss. Har du frågor om sändningarna kan du ringa vårt kundcenter på 010-709 70 05.