Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Andreas (S)vahns hyckleri?

Andreas Svahn stoltserar med bild och text i NAs reportage om länets nya Energiråd som landshövdingen upprättat för att öka miljövänliga beslut.

Samtidigt centraliserar Andreas Svahn sjukvården vilket automatiskt ökar transporterna med ambulanser och privatbilar. Exemplen är många. Centraliserad undersökning av tjocktarmen (coloscopi) tvingar länsbor att resa många mil med med trängande och ofta okontrollerbar diarré. Länsbor med akuta kirurgiska, ortopediska eller urologiska problem måste nattetid skjutsas i mörker och snömodd ytterligare många mil! Knappast en uppiggande miljövänlig sightseeing tack vare Andreas Svahn.

Effekterna av Andreas Svahns centralisering gäller inte bara Karlskoga och Lindesberg utan även boende i Örebro drabbas eftersom centraliseringen bidrar till att öka köerna på USÖ, exempelvis på USÖ:s Akutmottagning. Exemplen är många och en sviken opinion mot Socialdemokraternas centraliseringar växer inom hela Region Örebro Län. Många av oss socialdemokrater hoppas nu att Andreas Svahn snarast ändrar sig när nu Regionvalet 2022 närmar sig.

Visa klokhet, Andreas Svahn, och rädda Socialdemokratin genom att tänka miljövänligt och minska transporterna.

Som ett första steg, bör du Andreas Svahn för att åter bli trovärdig, snarast öppna den nattetid stängda delen av akutmottagningen vid Lindesbergs lasarett !

”Kanske snart inte längre socialdemokrat ...”

Lindesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel