Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anfallstalanger klara för ÖSK

UPPDATERAD 17.15) IFK Göteborgs 18-årige anfallstalang William Atashkadeh är klar för ÖSK. På måndagen skrev han ett flerårigt avtal med klubben.
Även Karlslunds 17-årige Kalle Holmberg har skrivit på för ÖSK.

William kommer närmast från spel i IFK Göteborg och beskrivs som en snabb, teknisk och målfarlig anfallstalang.

William gjorde sin Allsvenska debut den 13 mars 2010. Första Allsvenska målet kom mot BP den 17 oktober.

- William är en intressant forwardtyp som passar in i vår profil. Snabb, fysisk och med bra teknik. Han har landslagsmeriter och bra karaktär, säger sportchefen Lennart Sjögren.

En annan anfallstalang med landsagsmeriter har också skrivit ett A-kontrakt med ÖSK. Kalle Holmberg från Karlslund är nu klar.

- En lokal talang som är väldigt intressant. Det ska bli väldigt roligt att följa hans utveckling, säger Sjögren om 17-årige Holmberg.

När ÖSK drar igång träningen i slutet av november finns också två Forward-spelare med. Josef Ibrahim och Ahmed Yasin ska träna med klubben fullt ut, men inga kontrakt är skrivna.

- Båda har gjort gott intryck när de tränat med oss tidigare, och vi ar bra koll på dem. Nu är de med och tränar för fullt, och sedan går vi vidare därifrån.

William Atashkadeh

Position: Anfallare.

Född: 12 april 1992.

Längd: 181 cm.

Vikt: 80 kg.

Moderklubb: Azalea BK.

Antal A-lagsmatcher i IFK: 15.

Antal A-lagsmål i IFK: 5.

Landskamper: 9 pojklandskamper/1mål.