Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anna mamma igen: "Mår jättebra"

Hon la av med simhoppet för ett drygt år sedan. Nu har Anna Lindberg Steén blivit mamma – igen.

Det var den 15 november som Anna Lindberg Steén blev mamma för andra gången, skriver hon på sin blogg. Då föddes Hector, en knapp vecka efter utsatt tid.

"Dagen innan min födelsedag. Kunde inte fått en bättre födelsedagspresent och samtidigt var det bra att han bestämde sig för att inte komma samma dag. Vi mår alla jättebra", skriver Lindberg Steén.

Lindberg Steén la av efter OS i London förra året, efter en lång och mycket framgångsrik simhoppskarriär. Hon tog bland annat sex EM-guld, 73 SM-guld och är enda kvinnliga simhopparen genom tiderna att delta i fem olympiska spel.

Hon blev mamma första gången i maj 2009 och jobbar numer med ett fysprojekt inom svenska simförbundet. "Nu fortsätter arbetet med svensk simhoppning samtidigt som jag till viss del är mammaledig", skriver hon.

Pappa till Hector är Calle Steén, tidigare hockeyspelare i bland annat Färjestad, Leksand, Bik Karlskoga och Malmö och numer J18-tränare i Växjö.