Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu ett steg mot försämrad postservice?

Det är inte alla gånger lätt att bo på landet. Alla vet ju att Postnord gör allt för att försämra service. Här är ett exempel:

Många av de som bor på landet försöker att köpa så mycket som möjligt på nätet och därmed slippa resor till tätorten. Nu har jag fått följande besked från Postnord vad gäller postlådor med lucka/dörr: ” Brevbäraren får inte öppna luckan på postlådan”. Under många år har detta skett och de försändelser som ryms i brevlådan har lagts där. Bra service och tack till brevbäraren.

Men nu går detta inte längre så nu får jag åka 16 km för att hämta en försändelse som tidigare lagts i min brevlåda.

Hur är detta möjligt? Ja inte tänker Postnord på vare sig miljö eller service.

Det är säkert många fler än jag som bor på landet där vi heller inte har några bussförbindelser längre. Så ta egen bil och påverka miljön i negativ riktning efter ”rekommendation” av Postnord.

Om nu Postnord har förbjudit sina brevbärare att öppna luckan på en postlåda och leverera försändelser vad är anledningen? Är det bara ett ytterligare steg i försöken att försämra servicen?

”Bo på landet?”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel