Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu ingen gripen för misstänkta överfallsvåldtäkten: "Vi tar tacksamt emot tips och iakttagelser"

Ännu har polisen inte gripit någon misstänkt för den anmälda våldtäkten mot en kvinna i 60-årsåldern i Kopparberg på tisdagskvällen. Våldtäkten utreds av polisen i Lindesberg.

Annons

Våldtäkten ska ha skett vid 22-tiden på tisdagskvällen i ett skogsparti runt Lådanområdet mot industriområdet i nordvästra delen av Kopparberg. Polisen har hört kvinnan på nytt under onsdagen. Kvinnan berättar att hon på tisdagskvällen var ute och rastade hundarna när två män plötsligt dök upp, höll fast henne och våldtog henne.

Polisen har varit på plats, men har inte kunnat säkra några spår och har heller inga signalement på gärningsmännen. Polisen i Lindesberg fortsätter nu att utreda våldtäkten.

– Vi tar tacksamt emot tips och iakttagelser om någon sett eller hört något, förklarar Johanna Ardesjö vid polisen i Lindesberg.

Bara en timme tidigare blev en kvinna i 20-årsåldern attackerad i Kopparberg av en okänd gärningsman med kniv. Men polisen ser inget samband mellan de båda händelserna. Inte heller här har polisen något signalement på den misstänkta gärningsmannen, men kommer att höra kvinnan på nytt.

Vill du tipsa så ring polisens nationella telefonnummer, 114 14.

►Läs också:

Uppgifter: Kvinna överfölls och våldtogs i skogsparti – två män söks av polisen