Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äntligen öppnar kyrkan!

Äntligen får 50 personer samlas i kyrkan! Om än med anvisade sittplatser.

Men Sveriges största arrangör av en massa olika typer av samlingar, för unga och gamla nämns överhuvudtaget inte i svensk media när Sverige den 1 juni började återgå till det normala. (Äntligen, även om vi fortfarande måste vara försiktiga och noga följa de rekommendationer som finns!) Denne arrangör samlar vanligtvis fortfarande faktiskt många fler än idrottsrörelsen. Möten, konserter, festivaler, konferenser, barn- och ungdomssamlingar, listan kan göras lång. Det handlar ju om Kyrkan, den största aktören som massmedia verkar ha glömt (?) bort.

Läste den 1 juni på både SVT och i en av Sveriges största kvällstidningar om vad som nu gäller och där verkar inte Sveriges kulturjätte alla kategorier existera. Det handlade främst om vad som nu gäller på krogen och på olika sportevenemang. Körde för några dagar sedan förbi vackra Torp utanför Kumla där rapsfälten lyste så vackert och där midsommarkonferensen vanligtvis samlar cirka 15 000 människor under en vecka. En av många kristna konferenser över hela vårt land som på somrarna drar väldigt mycket folk.

Josef Sjöberg

Lekeberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel