Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äntligen seger för Eker Örebro mot Kumla

Annons

Det blev fyra förluster i rad för Eker Örebro i division 4 Örebro i fotboll. Men borta mot Kumla kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen på Hagavallen slutade 2–6 (2–3).

– En välspelad match där jag tycker vi borde kunnat göra fler mål, men är supernöjd med hur vi genomför den, kommenterade Eker Örebros tränare Conny Andersson efter matchen.

Kumlas tränare Jan Karlström:

– Vi började helt okej men fick ett mål i baken ändå, sedan kom 0–2 på en kontring. Vi spelade fin fotboll och jobbade oss in i matchen och både reducerade och kvitterade innan de fick en straff efter en långboll. I andra halvlek får vi två röda kort och bjuder på flera mål och tappar matchen helt.

Målgörare för Kumla var Pontus Rosén, medan Eker Örebros mål gjordes av Afram Danho 2, Pontus Nordström, Olle Cramnert, Samuel Egberth och Philip Oktay. Ett av Kumlas mål var ett självmål.

För Kumla gör resultatet att laget nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Eker Örebro är på tionde plats.

I nästa match, tisdag 4 juni 19.00, har Kumla Vretstorp borta på Fredriksberg, medan Eker Örebro spelar hemma mot Sturehov.