Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Arbetsgivare, ge besked till dem som sökt jobb hos er!

Annons

Skärpning arbetsgivare! Jag är så sjukt förbannad och besviken på dagens arbetsgivare som söker extra folk. Min dotter har sökt en massa jobb och varit på en del intervjuer. På de intervjuer hon varit på har samtliga varit positiva och sagt att de skall återkoppla inom en vecka. Ingen hör av sig, inte ens med negativa besked.

En har hon haft mejlkontakt med och de skulle boka ett datum för träff och sedan tystnar det bara. En annan kom hon till för en träff men när hon väl var där så fick hon veta att de trodde hon skulle provjobba vilket inte var överenskommet och personen hon skulle träffa var inte ens där. Vid vidare kontakt så svarar man inte på SMS. En annan lovade henne jobb och bad henne komma in veckan efter för att skriva kontrakt. Men han svarar inte på mejl eller sms och något jobb blev det inte.

Om man inte är intresserad så kan man väl åtminstone meddela det och inte bara köra radiotystnad!! Vad sänder detta för signaler till våra unga som skall ut i arbetslivet? Kom inte och säga att våra ungdomar är lata och inte vill jobba när ni inte ens orkar bemöda er med att lämna ett besked till de som söker arbete hos er. Så fruktansvärt dåligt och det är inte speciellt gynnande för deras självförtroende.

Det är svårt att motivera dem att fortsätta söka arbete.

”En besviken förälder”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel