Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisens öppettider i sommar

Polisstationen i Laxå kommer att vara stängd i sommar. I Hallsberg, Askersund och Kumla kommer öppettiderna på polisstationerna att vara mindre.

Annons

I Laxå kommer polisstationen att vara stängd hela sommaren, från den 21 juni till och med den 27 augusti.

– Anledningen till att vi stänger polisstationen i Laxå är att det är sommartider, semestrar och vi går ner i personalantal, säger Peter Samuelsson, närpolisgruppchef i Laxå och Askersund.

Enligt Peter Samuelsson så hänvisas de som vill komma i kontakt med polisen att besöka polisstationerna i Hallsberg och Askersund.

– Ja, sen kan de ringa vårt telefonnummer 11414, säger Peter Samuelsson.

I Askersund kommer det att vara öppet som vanligt på tisdagar och torsdagar fram till och med den 19 juli. Då kommer det endast att vara öppet på tisdagar klockan 9–15.

Halvdagar i Hallsberg

I Hallsberg kommer polisstationen att vara öppen på förmiddagen mellan klockan 9 till 12 på måndagar, tisdagar och onsdagar från den 14 juni till och med den 22 augusti. På torsdagarna under samma period håller polisstationen öppet på eftermiddagen klockan 12–15.

I Kumla minskas öppettiderna till en dag i veckan i stället för två. Från den 21 juni till och med den 27 augusti kommer polisstationen att vara öppen på onsdagar klockan 9–15. Måndagar är stationen stängd.

Mer läsning

Annons