Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Astrit Ajdarevic från start

I mittfältaren Nordin Gerzics frånvaro får ÖSK:s talang Astrit Ajdarevic starta mot Kalmar. Ajdarevics störste konkurrent som reservmittfältare Per Johansson får, enligt uppgifter till NA, därmed börja på bänken.

För Astrit Ajdarevics del blir det andra matchen i rad som han får tränare Sixten Boströms förtroende från start. Senast, i segermatchen hemma mot Gefle, gjorde han en stabil insats med bland annat en frispark strax över ribban. Men i kväll hoppas han förmodligen att kunna upprepa sin bejublade hemmadebut mot Elfsborg i juli månad. Två mål blev det den gången.

Nordin Gerzic står över kvällens match på grund av att han mot Gefle drog på sig sitt sjätte gula kort för säsongen.

Trolig startelva i kväll:

Alvbåge

Anttonen - Almebäck - Wikström - Wowoah

Ajdarevic - Kihlberg - Bedoya

Astvald - Paulinho - Porokara

NA-sporten kommer som vanligt att rapportera direkt från matchen. Fotografen Håkan Ekebacke har dessutom kopplat på en direktpubliceringsutrustning på sin kamera. Han kommer att publicera stillbilder kontinuerligt  från matchen .