Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Astrit: "Inte mitt fel jag flyttar"

Astrit Ajdarevic är nöjd med att vara en del av Norrköpings framtida satsning.
– Det känns bra. Jag får mycket förtroende i Norrköping. Det har jag inte riktigt känt i Örebro, förklarar han.

Du förhandlade även med ÖSK, vad avgjorde till Norrköpings fördel?– En mix av det sportsliga och det ekonomiska. IFK visade på bägge sidor att de ville satsa på mig. Jag ville stanna i ÖSK men där tvekade man mycket och det tycker jag inte att jag förtjänat så det avgjorde till slut. En toppklubb borde kunna satsa mer. Det var inte så att jag begärde att bli en tiomiljonersman eller så.

Har du trivts i Örebro?– Det har jag. Många bra personer där. Som Sixten men framförallt Lasse Mosander och Tage Liljesson som trodde på mig från första början. Dessutom hjälpte Tage mig med alla de sociala bitarna. Det glömmer jag aldrig.

Din övergång har väckt mycket känslor och besvikelse bland fansen. Vad säger du om det?– Jag vill inte skylla på någon men jag kan säga att det inte är mitt fel att det blev så här. Jag vill tacka Örebrosupportrarna för allt stöd. Det vill jag verkligen.