Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Astrit och Moberg ut: Så är skadeläget

Både Astrit Ajdarevic och Erik Moberg tvingades lämna planen, till synes skadade. ÖSK-publiken höll andan.

Mittbacken Moberg haltade ut efter 65 minuters spel. Ersattes av Brendan Hines-Ike, vilket visade sig bli ett lyckodrag. Amerikanen nickade inte segermålet för ÖSK bara tre minuter senare, efter en hörna slagen av Astrit Ajdarevic.

Ajdarevic i in tur blev liggande i gräset efter 80 minuters spel. Bår kom in, liksom kiropraktorn Sam Masih för att linda högra låret, innan Astrit reste sig och linkade av banan. Ersatt av Patrik Haginge.

Två rejäla avbräck, särskilt Ajdarvic som är lagets offensiva motor och kreatör, om det skulle visa sig bli långvarigt.

- Ingen fara. Både Astrit och Erik är helt okej. Det handlade bara om trötthet, inget som är trasigt, säger Sam Masih efter matchen.

Ska alltså inte vara några bekymmer inför mötet med Elfsborg på söndag. Då dessutom Robert Åhman Persson är tillbaka efter sin avstängning, och Martin Broberg högaktuell för comeback efter den skada han ådrog sig i premiären mot Djurgården.