Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Astrit tycker synd om ÖSK

Hyllad av hemmafansen, hånad av Kubanerna. Ändå säger Astrit Ajdarevic:
- Jag tycker synd om Örebro.

Hans övergång från ÖSK till Norrköping inför förra säsongen väckte starka känslor. Under fjolårsmötet fanns också banderoller i ÖSK-klacken som förolämpade honom. I går nöjde sig klacken med att i början skandera: ”Money talks, Astrit Walks, vi hatar Astrit”.

Astrit nöjdDen tekniske mittfältaren i Norrköpingströjan drog ändå längsta strået. Hans lag vann klart och Ajdarevic kunde nöjd lämna planen efter 69 minuter.

- Vi dominerade och ville mycket mer än Örebro. Vi gjorde väl vår plattmatch i förra omgången mot Syrianska. Det brukar komma någon sån per säsong, säger han.

- Som vi spelade i dag med bollen längs marken var det betydligt roligare. Ibland har vi tjongat för mycket. Då är det skittråkigt.

Håller kontaktenAjdarevic håller kontakten med flera tidigare lagkompisar i ÖSK och känner för klubbens utsatta läge.

- Det är bra killar och jag har inga hard feelings mot klubben. Men nu är jag i Norrköping och måste tänka på mig själv, inte deras situation.

Tror du laget kan vända den negativa trenden?- Självklart. Varje nedgång följs av en uppgång. Jag tycker synd om Örebro, laget är bättre än tabellen visar.