Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Astrits skada stoppade spel: "Det högg till"

Astrit Ajdarevic klev av med smärtor i låret redan efter drygt 20 minuter. – Det högg till i baksidan men det är för tidigt att säga hur länge han blir borta, säger ÖSK:s kiropraktor Sam Masih.

Annons

Tillbaka i den allsvenska vardagen efter OS-äventyret. Då fick Astrit Ajdarevic bara vara med och leka i 20 minuter innan en skada satte stopp för fortsatt medverkan mot moderklubben Falkenberg. 

– Det högg till i baksidan. I dagsläget kan vi inte säga mer. Det får lägga sig ett par dagar sedan får vi undersöka honom vidare, säger Sam Masih.

Hur läge tror du han blir borta?

– Det är omöjligt att säga i dagsläget. Jag har ingen aning.

Inte heller tränaren Alexander Axén hade några givna svar på den frågan:

–  Ah, alltså, jag har ingen aning. Jag har gott pro-utbildning så man är ju halvt läkare men det är svårt att analysera såhär utan att man tagit bilder och så, säger han.

Ajdarevic har startat 17 matcher för ÖSK under säsongen och svarat för tre mål och fem assist. I OS var han lagkapten för det svenska laget som åkte ut i gruppspelet.