Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Atashkadeh lämnar ÖSK

Fler spelare lämnare ÖSK. Senaste i raden är William Atashkadeh och Boris Lumbana.

Under onsdagen gick ÖSK ut med legendaren Magnus Wikström och Mohammed Saeid inte kommer att spela i ÖSK kommande säsong. Nu är det klart med ytterligare två spelare som har gjort sitt i ÖSK. Det är mittfältaren Boris Lumbana och anfallaren William Atashkadeh, som båda hade utgående kontrakt med ÖSK. Klubben skriver i ett pressmeddelande att "ÖSK i samförstånd med spelarna inte valt att erbjuda avtalsförlängning".

- Det är tre spelare som bidragit, både till klubbens avancemang till Allsvenskan och att årets säsong har inneburit en bra placering. Vi önskar alla tre stort lycka till med sin fotbollsframtid, säger ÖSK:s Magnus Sköldmark till klubbens hemsida.

ÖSK värvade i november 2010 den då 18-årige anfallstalangen William Atashkadeh från IFK Göteborg. Men tiden i ÖSK har inte utvecklats sig som alla hade hoppats på för 22-årige Atashkadeh. Stor del i den skulden stavas skador. Atashkadeh har haft stora skadeproblem under sina fyra år i ÖSK. I ÖSK står han noterade för 28 allsvenska matcher och sju mål. Under 2014 har han inte gjort en enda allsvensk minut.

23-årige Boris Lumbana kom till ÖSK 2010 från BK Forward. Under sina fem säsonger i ÖSK har Lumbana haft svårt att ta en plats. Lumbana står noterad för tolv allsvenska matcher, under 2014 har han fått starta en match och gjort ett inhopp.