Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Att det ska vara så svårt att ta sig ifrån Laxå

Annons

Det är svårt att resa från Laxå utan egen bil.

I god tid bokade jag resa med SJ från Laxå för att besöka Stockholm och gå på så som i himmelen på Oskarsteatern.

Någon vecka innan resan så fick jag besked från SJ att det skulle ske planerat underhållsarbete på sträckan Töreboda-Hallsberg så bussar skulle ersätta den sträckan. Tänkte att det var bäst att försäkra mig om att bussen stannade i Laxå.

Tog kontakt med trafikinformationen och lite motvilligt så kollade dom om bussen stannade i Laxå. Dom kunde inte få fram information utan jag fick återkomma efter några dar. När jag återkom fick jag besked att den inte stannade i Laxå. Du får ta dej till Hallsberg på egen hand fick jag besked. Till slut så fick jag tillåtelse att boka taxi.

Kontaktade taxi i Hallsberg men där kan man inte förboka Taxi från Laxå, deras bilar är reserverade för sjukresor, men beställ på resdagen så kanske vi kan köra. Kumla taxi kunde ej heller förboka från Laxå. Tog då kontakt med Örebro Taxi där kunde man förboka från Laxå, resan skulle kosta 1200 kronor. Tog kontakt med SJ och fick godkänt med taxi.

På resdagen kontaktade jag Hallsbergs Taxi men de hade ingen ledig bil.

Allt slutade med att vi tog egen bil till Hallsberg.

Kan bara konstarera att Laxå är ointressant för Taxiresor och tågresor.

Lita ej på köpt biljett från SJ att den gäller.

”Resande”

Laxå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel