Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avslöjar: ÖSK förlänger med talangen: "Kan utvecklas i lugn och ro"

Arvid Brorsson avslutade säsongen med att sitta på bänken med A-laget och spela en juniorlandskamp.
Nu kan NA berätta att han skrivit på ett treårigt lärlingskontrakt med ÖSK.
– Det känns bra, det känns som ett bra steg att skriva det här lärlingskontraktet, säger han till Sporten.

Annons

Mittfältaren, som är född 1999, har under den gångna säsongen imponerat i ÖSK:s ungdomslag, något som gjorde att han också fanns med på bänken i A-lagets avslutande matcher i Allsvenskan.

Insatserna i ÖSK-tröjan gjorde även att P17-landslagets förbundskapten Hans Wildow fick upp ögonen för talangen som fick starta i landskampen mot England i oktober.

Och nu kan NA berätta att Brorsson skrivit på ett treårigt lärlingskontrakt med ÖSK.

– Ja, jag skrev på för tre år i dag. Det känns bra, det känns som ett bra steg att skriva det här lärlingskontraktet.Det känns som en bra klubb och lokalt i Örebro där jag är uppväxt så blir det bra med skola och allt så jag kan utvecklas i lugn och ro, säger Brorsson.

LÄS MER: ÖSK-talangen Arvid Brorsson med i landslagsförlust mot England

Den gångna säsongen bjöd alltså på spel på flera olika nivåer för Brorsson, som är nöjd när han blickar tillbaka.

– Jag är nöjd med säsongen. Det var kul att få avsluta med att få vara med och känna på hetluften och sitta på bänk med A-laget. Sedan jäkligt kul att få spela landskampen, säger han.

Nästa säsong är tanken att Brorsson kommer att starta i U19-laget.

– Mitt lag är U19. Sedan kommer jag träna med A-laget en del, men det beror ju på hur det ser ut i scehma deras scehma. Sedan ska jag också spela matcher med U21, säger Brorsson.