Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avsvimmad kvinna blev rånad

En kvinna svimmade när hon var på väg till sitt hem. När hon vaknade hade hon rånats på sina ägodelar. Polisen vet inte om hon svimmat på grund av sjukdom eller om hon blivit nedslagen.

I söndags var en kvinna på väg hem från Skrantatorget. Kvinnan bor på Skogsrundan och på vägen till sitt hem svimmade hon. När kvinnan senare hittades av en släkting upptäcker hon att hon blivit rånad.

– Kvinnan har anmält att hon blivit av med alla sina juveler, en mobiltelefon och 500 kronor i kontanter, säger Stig Thored, pressansvarig på Karlskogapolisen.

Om kvinnan haft sina saker i en väska vet inte polisen. Polisen vet inte heller hur länge kvinnan varit avsvimmad.

– Det finns en tidsperiod mellan klockan 16.00 och 19.00 som hon kan ha blivit rånad under. Kvinnan själv vet inte hur länge hon varit avsvimmad.

En släkting hittade henne och kontaktade ambulans. Kvinnan vaknade upp på Karlskoga lasarett där stölden uppdagas. Polisen vet inte om kvinnan blivit nedslagen eller om hon svimmat på grund av sjukdom.

– Vi vet inte så mycket mer i dagsläget. Vi kommer nu att kontakta kvinnan och släktingen som hittade henne och höra deras version. Därefter får vi se om det finns några vittnen i området.

Just nu rubriceras händelsen som grov stöld.