Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Axel Kjäll ny tränare i Forward

BK Forward satsar ungt. Axel Kjäll, 29, blir ny huvudtränare för division 1-laget. Han ersätter Thomas Bengtsson som slutar efter fyra år som huvudansvarig.

- En jättechans för mig. Jag är väldigt ambitiös i det jag gör och jag ser det här som en start på en framtida karriär, säger Axel Kjäll.

Kjäll har ett förflutet som spelare på elitnivå. Fostrad i ÖSK gick han hela vägen och spelade 29 allsvenska matcher för moderklubben, samt 21 matcher i superettan under åren 2000-2005. Efter det flyttade Axel vidare till Trelleborgs FF där han stannade i 2,5 år. Sportsligt blev det ingen succé. Skador gjorde att  Axel bara fick spela en cupmatch.

Stoppades av knäskadaHan avslutade spelarkarriären i BK Forward men spelade ingenting alls i år på grund av en knäskada. Det är också skadan som tvingar honom att avsluta den aktiva karriären några år för tidigt.

-  Jättekul att Forward vågar satsa på något ungt och nytt, tycker Axel som tecknat ett ettårsavtal.

Även årets assisterande tränare Niklas Gustafson slutar. Efterträdaren är ännu inte utsedd.

Läs mer i tisdagens NA, papperstidningen!