Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Eco kunde inte rubba mästarna

Jumbon Eco Örebro lyckades inte rubba svenska mästarna Södertälje Kings i Idrottshuset. Södertälje vann med klara 89-72 (49-39).

Annons

Svenska mästarna Södertälje Kings var numret för stort för Eco - precis som väntat - och säkrade i och med vinsten seriesegern.

Det var också Södertäljes fjärde seger, på lika många försök, mot Eco den här säsongen. Även om hemmalaget ledde med 11-9 i början av matchen. Men då gjorde gästerna ett litet ryck och sprang ifrån till 20-13-ledning.

Eco vägrade ge upp, utjämnade till 23-23 i andra perioden, men Södertälje kunde ändå gå till halvtidsvila med en tiopoängsledning.

Även i den tredje perioden gjorde Eco ett allvarligt försök att gå ikapp, reducerade till 52-54, men sedan tog krafterna slut och Södertälje kunde ta en komfortabel seger.

För Eco, som nu inkasserade säsongens 28:e förlust, återstår nu bara tre matcher innan ligan är över. Närmast väntar Norrköping borta den 14 mars. Sedan är det dags för säsongens sista hemmamatch mot Nässjö den 18 mars innan ligan avslutas borta mot LF den 21 mars.

Poäng, Eco: Mario Pesut 19, Brandon Hassell 18, Ronnie Boggs 11, Sean Smith 9, Fredrik Larsson 8, Nebojsa Pavlovic 7,

Läs mer i onsdagens pappers-NA eller köp den som e-tidning här nedan!

Mer läsning

Annons