Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Batteriavfallet hotar Täljeån

 
Dumpade batteriavfallet i Örebro län
Visa alla artiklar

Åkte för en tid sedan förbi där de vita säckarna med batteriavfall dumpats, det flyter svart vatten runt dem och snart är det ute i Täljån. Platsen ligger cirka 2,5 kilometer från Mariebergs skola så det är nästan inom tätbebyggt område. inget påtagligt händer från Örebros miljökontor annat än de skickar lite föreläggande till de här figurerna som dumpat säckarna. Dom som dumpat säckarna kommer alldeles säkert inte bry sig om något papper från miljökontoret de går bara och väntar på nästa rättegång.

Miljönämnden borde omedelbart ta beslut om att sanera området och skick räkningen till de här figurerna dom har säkert inga pengar att betala med men kan då hamna hos kronofogden och kommer då att i framtiden få svårigheter att starta nya oseriösa företag.

På en satellitbild över orådet syns ett sorteringsverk och ett antal jordhögar men inga vita säckar bilden är troligen ett par år så det har förekommit verksamhet där.

Har det kollats upp vart jorden som sållats sålts så man kan följa upp vad den levererade jorden anhöll, var den utblandad med svart massa

”Lennart”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel