Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Behovet av samhällsservice tvingar mig söderut i Örebro

Nu har jag gjort ”rent hus” när det gäller mina kontakter med specialistläkare, specialistmottagning, tandläkare och frisör norr om Storbron i Örebro. Har skaffat nya kontakter till mer lättillgängliga sådana söder om bron. Behöver inte vara rädd att inte få parkeringsplats till bilen längre, det ska bli så skönt (det är konstigt att det finns runt 2 parkeringshus på norr och runt 11-12 stycken på söder).

Säg inte att jag ska ta bussen eller cykla, för det går inte längre, det känner många med mig i den åldrande befolkningen.

Jag säger i detta sammanhang även fy! för allt som blivit sämre: tillgänglighet till bankerna och deras service/tjänster, parkeringsmöjligheter som jag just nämnde, lita på tågtider, behöva skämmas för det som underlättar för mig, tillit till att det finns de mediciner jag behöver, att medicinförskrivningar gått fram till apoteken, materiel för eventuell operation med mera.

Det finns mycket som är bra också, förstås, men så ska det väl vara? (kommer inte på något just nu...)

”Mammatrygg”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel