Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bekräftat: Gerzic-affären lever - nära IFK Göteborg

Samstämmiga uppgifter gör gällande att ÖSK-stjärnan Nordin Gerzic är i Göteborg för att slutförhandla kontrakt med IFK Göteborg. Nu bekräftas det att förhandlingarna pågår – mellan klubbarna.

Annons

Det är Nordin Gerzics agent, Jonas Svensson, som väljer att ta bladet från munnen när NA ringer.

Han bekräftar att Örebro SK och IFK Göteborg fortfarande förhandlar om Gerzic, efter att affären tidigare i veckan sett ut att vara död.

– Klubbarna förhandlar men har inte kommit överens än. Vi får se vad som händer den närmaste tiden, säger han.

Uppgiftslämnare till både Göteborgs-Posten och Aftonbladet gör gällande att Gerzic under fredagen och lördagen befunnit sig i Göteborg för att slutförhandla det personliga kontraktet med IFK:s ordförande Seppo Vaihela.

Och enligt vad NA erfar har Gerzic nu fått ÖSK-ledningens tillåtelse att diskutera med IFK Göteborg.

Uppgifter som Svensson inte vill kommentera.

– Jag vet inte vad du fått för uppgifter. Jag känner att jag inte vill kommentera någonting mer om detta nu, säger han.

Har ni inlett en förhandling om det personliga kontraktet?– Jag vill inte kommentera mer där. Det är klubbarna som styr, de måste bli överens.

ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren vill inte kommentera huruvida Gerzic slutförhandlar med IFK Göteborg.

– Det har varit mycket nu, men vi väljer att ligga lågt. Vi kommer självklart meddela alla turer om något skulle bli klart. Det är inte klart med vare sig IFK Göteborg eller någon annan klubb. I nuläget har vi Nordin i 4,5 år till, säger Sjögren.

Stämmer det att Nordin har varit i Göteborg i går (fredag) och i dag?– Nordin har kört rehab för sin fot i veckan. Nu har han varit ledig och då håller jag inte rätt på vad han gör, säger Sjögren.

Läs mer om Gerzicaffären i söndagens NA, papperstidningen!